July 08, 2020

Mechanical Seal John Crane 2100

Model NO.: 210
Type: O-Ring Mechanical Seals
Balance: Balanced
Function: for Pump, Compressor
Certificate: ISO9001
Replacement to: Burgmann Seal
Trademark: JR
Transport Package: Carton
Specification: as requirement
Origin: China
HS Code: 848420090

Mechanical seal-multiple spring which are availble in a wide varietyh of elastomers for handing practically every industril fluid. All components
are held togther by a snap ring in a unized construction design and can
be repaired easily on-site.

 

High Quality Mechanical Seals


Description:

John Crane 2100

Aesseal B05 seal

Flowserve Pac-Seal 140

Sterling 540


 

Operations Conditions:
Temperature:-20ºC to +120ºC
Pressure:≤1.0MPa
Speed:≤15m/s
Materials:Stationary Ring:Ceramic(Alumina),Silicon Carbide  Reaction Bonded,Silicon Carbide   Sintered Pressureless,Ni-binder Tungsten Carbide
Rotary Ring:Resin Impregnated Carbon Graphite(Furan),Antimony Impreg. Carbon Graphite,Silicon Carbide  Sintered Pressureless,Silicon Carbide  Reaction Bonded Secondary Seal:Nitrile(NBR),Ethylene Propylene(EPDM),Fluorocarbon Rubber(Viton)
Spring and Metal Parts:Stainless Steel,Stainless Steel
Applications:Clean Water,Sewage Water,Oil and other moderately corrosive fluids.
 

 

Operational Conditions:

 

Temperature:

 -20ºCto+120ºC

Pressure:

≤1.8MPa

Speed:

≤15m/s

Materials:

 

Stationary Ring:

V1,Q1,Q2,U2

Rotary Ring:

B,A,Q1,Q2

Secondary Seal:

P,E,V

Spring and Metal Parts:

F,G

Seat Types:

 

Standard:

JRCT20-1

Alternative:

JRT20,JRCT20,JRT21,JRT11

Applications:

Clean water, sewage water, oil and other doderately corrosive fluids


Mechanical Seal John Crane 2100


mechanical seal could be interchangeable with John crane, Burgmann, 
Aesseal, Vulcan, Roten seals etc.

 
All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Alfa Laval 
Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA 
Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, 
Vogelsang Pumps etc.

 
At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or
 drawing, and design as your request.

 
With advanced designer&manufacturer of machanical seal, for industrial pump, 
its range involves in: industrial pump mechanical seal, mixer and agitator seal, 
cartridge seal, metal bellows seal, auto cooling pump seal and suto air-condition compressor lip seal.

It is widely used and highly reliable in food, drink, petroleum, chemistry, 
refinery, paper making, pharmacy, power and auto industry etc.

 
Characteristics:
High and low temperature resistant, acid-alkali resistant, ozone resistant, aging resistant, weather resistant, good
 insulation property, anti-toxic, good air-permeable, etc.

 
  
Welcome to quote for more details. 
Mechanical Seal John Crane 2100


Mechanical Seal John Crane 2100

 Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there? 
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to
 Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, 
are warmly welcome to visit us!


Question 4: How does your factory do regarding quality control? 
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to q
uality controlling from the very beginning to the very end. 
Our factory has gained ISO9001 authentication.


Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal 
or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 
Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.
 
Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, 
Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps 
and so on. Please kindly visit our website: www.supseals.com

High Pressure Pump is the main part of Waterjet Cutting Machine,it offer power to cut.


now yuanli waterjet pump up to 450MPA, double pump up to550 600 MPA, meets all customers requirement.

High Pressure Pump

High Pressure Pump,High Pressure Air Pump,High Pressure Washer Pump,High Pressure Water Jet Cutting

FOSHAN YUANLI PRECISION MACHINERY CO.,LTD , https://www.ylwaterjet.com