May 05, 2024

Succesfuld konklusion af Autotech 2017 styrker fornyet optimisme i MENA Vast Auto Aftermarket

Autotech 2017 8


Succesfuld konklusion af Autotech 2017 styrker fornyet optimisme i MENA Vast Auto Aftermarket

Den 25. udgave af AUTOTECH International Auto Aftermarket Trade Show afsluttedes med succes, med et entusiastisk svar fra både Mellemøsten og Nordafrika handelskøbere og internationale udstillere.

Autotech 2017 er det største og mest omfattende messearrangement for automobil eftermarkedet og er platformen for at møde top beslutningstagere specialiseret i autodele, tilbehør, bilværksteder, service station udstyr og fodringsindustrier med gæstehandel besøgende fra Egypten og Nordafrika . Udstillingen fandt sted fra 10. til 12. december 2017 på Cairo International Convention & Exhibition Center (CICC) for Forums & Events. China Lutongs kabine nummer er 5.E208.

Kina Lutong, der besidder kerneteknologien for brændstofindsprøjtning til auto partsindustrien. Fuel Injection Parts for Cars & Trucks fra China-Lutong på udstillingen demonstrerede fuldt ud professionel, præcision, pålideligt og miljøvenligt træk ved dele, komponenter og udstyr. Den fremragende demonstration af produkterne tiltrak et stort antal professionelle kunder for at se demoen og diskutere med vores medarbejdere på standen og tilføje en aktiv atmosfære til hele udstillingen.

Kina Lutong er dedikeret til engineering, udvikling og produktion af brændstofindsprøjtningssystemer, EFI komponenter, Tester & Tools til højtydende og industrielle applikationer. Hydraulikhovedet, der er velegnet til Delphi, Bosch, Zexel & DENSO-bearbejdet, har fremragende økonomisk, pålidelig serviceydelse og lang levetid. Kinas Lutong-prøver tiltrak mange professionelle kunder for at komme til at konsultere vores medarbejdere på standen.

Udstillingen forbinder førende producenter og distributører af auto deleindustrien med kvalificerede købere fra Egypten og Nordafrika, der skaber og øger distributionen af deres produkter i denne region. Dette er den perfekte mulighed for både branchens ledere og SMV'er at engagere sig i en fuldt repræsenteret bilindustri.

China Lutong Parts Plant is a professional OEM & Aftermarket parts supplier, which specialized in diesel engine parts. Our main products include plunger barrel,Control Valve, Injectors,common rail valve, Head rotor (VE Pump Parts), Plunger, Delivery Valve, Cam Disk, Repair Kits, Feed Pump and more.


"Meet the Buyers" -programmet, for alle udstillere er en signatur-netværksbegivenhed, som giver dig mulighed for at oprette møder med ansigt til ansigt med senior beslutningstagere fra bilindustrien. Vi håber oprigtigt at nyde en frugtbar langsigtet forretningsforbindelse med kunder fra hele verden for at dele i de gensidige fordele.

Billeder på AutoTech 2017

Signal Light

Signal Light,Turn Signal Light,Led Indicator Light,Motorcycle Turn Signal Lihgt

NINGBO KLEANSOURCE ELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD , https://www.vehiclelightings.com